Cos de cumparaturi

No products in the cart.

Noutati

BIC Romania

La BIC am folosit unul dintre cele mai adaptabile sisteme de pereti de compartimentare demontabili, Maars Styleline, profitand din plin de versatilitatea acestuia prin folosirea panourilor cu dublu-strat de sticla si a celor din gips-carton acoperit cu tapet BN International,…

Lady’s Children’s Hospital

We have tried to create a healing environment at Our Lady’s Children’s Hospital. For this, we used Maars movable modular walls systems that comply with the most stringent regulations in the field of hygiene and insulation.

CEZ Romania

La sediul CEZ Group din Bucuresti ne-am pus creativitatea la lucru pentru a gasi solutia perfecta de compartimentare de interior.

Genpact Polonia

Genpact a apelat la serviciile noastre pentru doua proiecte de fit-out pentru doua mari mari organizatii din Krakow si Szczecin, Poland. Obiectivul acestora a fost crearea unor spatii de lucru deschise capabile sa asigure eficienta la locul de munca, numarand…

Chevron Romania

Datorita peretilor de compartimentare demontabili Maars String 2 am reusit sa cream la sediul Chevron Romania o estetica eleganta pe o suprafata de 80 de mp.
Categorii
  • Nicio categorie
Arhiva
Urmareste-ne

Lasa-ne datele pentru a primi consultanta gratuita

Informatiile tale