Servicii

/
Servicii

Gama noastra de servicii acopera fiecare aspect posibil al unui proiect-design si proiectare, mobilier pentru birouri si spatii publice, compartimentari, fit-out, renovare sau relocare. Deoarece fiecare proiect este diferit, serviciile noastre se adapteaza cerintelor acestora. Solutiile de amenajari de interior pe care le propunem pleaca de la o reala intelegere a dorintelor, aspiratiilor si obiectivelor clientilor nostri, iar noi avem grija ca fiecare detaliu sa primeasca atentia cuvenita.

Cu siguranta veti lua alaturi de noi deciziile potrivite privind amenjarile de interior datorita expertizei pe care o oferim, incepand de la faza initiala a consultarii in vederea definirii obiectivelor unui proiect pana la cea finala a predarii.

pexels-photo-3760067

Consultanta Amenajari Spații de Birouri

Consultantii nostrii va vor ajuta sa gasiti solutia perfecta care sa corespunda nevoilor dumneavoastra curente si viitoare privind amenajarile de interior. La Office Nova Concept analizam cerintele fiecarui proiect prin identificarea proceselor de lucru, fluxurilor de circulatie, infrastructurii necesare etc. sau prin luarea in considerare a unor factori precum lumina naturala, identitatea vizuala a unei corporatii, bugetul etc. Astfel, avem grija sa dezvoltam o solutie comprehensiva, consistenta cu identitatea unei organizatii si capabila sa aduca mai multa productivitate si creativitate intr-un interior de birouri sau sa creeze un spatiu public atractiv.

In urma analizei considerentelor initiale va putem oferi planuri desenate cu ajutorul carora sa puteti vizualiza cum va functiona solutia propusa de noi si costurile detaliate ale produselor de care este nevoie, ajutandu-va astfel sa luati cea mai buna decizie.

Concept si Design Spatii de Birouri

OFFICE NOVA CONCEPT va poate oferi servicii de planificare a spatiului si design de interior astfel incat compartimentarea si mobilarea spatiului de care dispuneti sa fie atat eficiente, cat si atragatoare. Avem in vedere in aceasta faza cat spatiu este disponibil, cate persoane il vor ocupa, activitatile care se vor desfasura, cautand solutii estetice si ergonomice, adaptate cerintelor specifice fiecarei organizatii. Acordam o atentie desosebita selectiei culorilor, materialelor si texturilor, precum si detaliilor peretilor de compartimentare, mobilierului, pardoselilor, iluminatului etc., astfel incat combinarea acestora sa creeze o atmosfera placuta si primitoare.

pexels-photo-196646

Fit-Out Spații de Birouri

Printre serviciile pe care le oferim se numera si solutiile fit-out, prin care ne ocupam de toate etapele unui proiect asfel incat acesta sa fie livrat “la cheie” in cele mai bune conditii. Pentru a evita riscurile ce pot sa apara pe parcursul lucrarilor, un manager de proiect se ocupa de coordonarea tuturor activitatilor, urmarind buna desfasururare a acestora, in conditiile bugetare si temporale stabilite in contract.

La Office Nova Concept luam in considerare aspectele legate de designul si functionalitatea spatiilor de lucru, zonelor pentru intalniri si conferinte sau a celor dedicate pauzelor, propunand o mobilare si compartimentare adecvate, functionale si placute estetic. Astfel, ne asiguram ca orice client va avea parte de o solutie de amenajare care sa duca la crearea unui interior capabil sa stimuleze productivitatea angajatilor si sa ii impresioneze placut pe vizitatori.

pexels-photo-260689

Compartimentări Spații de Birouri

Putem asigura cea mai buna compartimentare a unui spatiu prin produsele pe care le punem la dispozitie si serviciile din jurul acestora pe care le oferim. Office Nova Concept este dealer MAARS si ESPERO, doi dintre liderii de piata din domeniul peretilor de compartimentare. Oferta noastra include o gama larga de sisteme de compartimentare din sticla sau panouri pline, cu diferite nivele de izolatie fonica si rezistenta la foc, precum si cu diverse solutii constructive si estetice.

Va putem pune la dispozitie atat solutii standard cat si personalizate. Produsele pe care le oferim sunt fabricate plecand de la o expertiza stiintifica privind efectul pe care il poate avea spatiul construit asupra oamenilor, permitand astfel crearea unui interior cu multiple beneficii psihologice. Acest lucru este posibil prin integrarea considerentelor privind acustica, ventilatia, iluminatul, sonorizarea, culorile si imaginile ce pot fi folosite pe pereti. Prin folosirea ultimelor tehnologii ne asiguram ca dezvoltam concepte inovatoare in crearea de interioare capabile sa inspire si sa contribuie la o mai buna productivitate. De asemenea, oferim servicii de compartimentare pentru toalete si vestiare, asigurand cele mai bune si sigure produse pentru activitatile ce au loc aici.

pexels-photo-245219

Renovare Spații de Birouri

Partitii permanente si demontabile
Prin partitii alegeti un mod eficient si economic de a va organiza spatiul de lucru. Partitiile demontabile sunt usor si rapid de instalat si nu trebuie sa ramana fixe intr-un loc. Acestea pot fi demontate si mutate atunci cand sediul de birouri trebuie schimbat.

Din paleta larga de pereti de compartimentare demontabili puteti alege varianta potrivita pentru spatiul dumneavoastra: din sticla, rezistenti la foc, cu izolatie fonic sau cu dulapuri si rafturi de depozitare.

Servicii de tamplarie specializate
Putem realiza orice piese de mobilier in cadrul serviciilor noastre de tamplarie in care ne asiguram ca produsul final este conform designului initial de ansamblu.

pexels-photo-245219

Renovate Spații de Birouri

Partitii permanente si demontabile
Prin partitii alegeti un mod eficient si economic de a va organiza spatiul de lucru. Partitiile demontabile sunt usor si rapid de instalat si nu trebuie sa ramana fixe intr-un loc. Acestea pot fi demontate si mutate atunci cand sediul de birouri trebuie schimbat.

Din paleta larga de pereti de compartimentare demontabili puteti alege varianta potrivita pentru spatiul dumneavoastra: din sticla, rezistenti la foc, cu izolatie fonic sau cu dulapuri si rafturi de depozitare.

Servicii de tamplarie specializate
Putem realiza orice piese de mobilier in cadrul serviciilor noastre de tamplarie in care ne asiguram ca produsul final este conform designului initial de ansamblu.

pexels-photo-4246109

Relocări Birouri

Relocarea este poate partea cea mai neplacuta atunci cand va doriti un nou sediu, dar la Office Nova Concept veti gasi sprijinul necesar pentru o buna desfasurare a acestui proces, serviciile noastre de mutare a mobile si a peretilor de compartimentare fiind facute profesional. Ca parte din planul de amenajare va putem asigura relocarea din vechiul sediu in cel nou printr-o planificare cu grija si organizare meticuloasa, astfel incat mutarea sa fie un pas integrat armonios in etapele unui proiect.

Avantaje:

 • Mai putin risc datorat asumarii responsabilitatii mutarii mobilierului si peretilor de compartimentare de catre firma noastra.
 • Termenele sunt clar stabilite in concordanta cu ale lucrari incluse in proiect.
 • Relocarea are loc in siguranta, fiind facuta de un personal cu experienta.
 • Transportul mobilei si peretilor de compartimentare din vechiul in noul sediu.

Lasa-ne datele pentru a primi consultanta gratuita

Informatiile tale

  pexels-photo-3801167

  Tavane
  Va putem asista in alegerea tavanului care sa corespunda cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Puteti alege dintr-o gama larga, care vine si in intampinarea unor nevoi speciale precum o nevoie crescuta de absorbtie fonica. Toate tavanele pot fi instalate usor si repede.

  Pardoseli
  Avem grija de pasii dumneavoastra atunci cand va ghidam in alegerea pardoselilor potrivite. Puteti opta pentru tipuri de pardoseli mai mult sau mai putin rezistente la uzura, rezistente la pete si care se adreseaza unor zone cu flux de trafic variat. Siguranta spatiului dumneavoastra poate fi asigurata prin pardoseli anti-alunecare.

  Finisaje & Mobilier
  Avem o deosebita atentie pentru fiecare detaliu, integrand orice finisaj si piesa de mobilier astfel incat o singura tema vizuala va fi creata pentru a reprezenta cel mai bine afacerea dumneavoastra, venind in intampinarea nevoilor specific proiectului dumneavoastra.

  Vopsitorie & Decorare
  Puteti da cu usurinta un suflu nou spatiului dumneavoastra prin vopsitorii si decorare, prin spalare, tapetare, tencuire, realizate rapid si economic.