Despre

/
Despre
Despre
OFFICE NOVA CONCEPT

Suntem o companie specializata in solutii complete pentru amenajari de interior birouri si spatii publice. La OFFICE NOVA CONCEPT pretuim inovatia si obtinerea celor mai bune rezultate prin furnizarea de servicii si produse ce permit crearea unor interioare confortabile, ergonomice, functionale si estetice, intr-un raport pret-calitate optim.

Abordarea noastra

Abordarea noastra isi propune sa ofere un proces profesional si unitar in conceperea si realizarea solutiilor complete pentru amenajari de interior. Demersurile noastre urmaresc crearea unui spatiu interior capabil sa faciliteze experiente placute, propunandu-ne mai mult decat simpla livrare a unui produs. Ne concentram asupra intelegerii cerintelor specifice unui proiect prin discutiile cu clientii, propunand solutii personalizate in functie de nevoile si dorintele unice ale fiecaruia dintre acestia. In urma acestui demers, ne folosim propria expertiza si cunoastere in dezvoltarea solutiei optime pentru fiecare proiect, timp in care o persoana de contact are grija de toate detaliile proiectului, mentinand o buna comunicare cu beneficiarii.

Office Nova Concept isi propune o abordare holista a amenjarilor de interior prin adoptarea unui management al proiectului de tip “design&build”, in care fiecare aspect al amenajarilor de interior – de la estimarile initiale pana la ajutorul acordat mutarii in noile locatii – este analizat cu grija si integrat intr-o succesiune armonioasa a etapelor unui proiect.

Abordarea “design&build” reduce riscurile inerente oricarei amenajari prin facilitarea comunicarii dintre arhitecti si constructori, ce isi stabilesc astfel obiective comune in obtinerea celor mai bune rezultate finale.

VALORI

Activitatile noastre sunt ghidate de valori care asigura crearea unor interioare de birouri si spatii publice de o inalta calitate, tinand mereu cont de responsabilitatea pe care o avem fata de mediul inconjurator. Produsele pe care le distribuim sunt “ecofriendly”, respectand toate cerintele privind siguranta si calitatea produselor. In acelasi timp, acestea sunt fabricate prin folosirea unor tehnici de ultima ora, fiind mereu racordati la ultimele tendinte in ergonomie si design privind mobilarea si compartimentarea spatiilor de lucru si a spatiilor publice.

Ne angajam astfel sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin oferirea de produse ergonomice si inovatoare si prin oferirea de servicii in care relatiile bazate pe incredere si echitabilitate joaca un rol semnificativ.

ECHIPA

Suntem o echipa profesionalista dedicata crearii celor mai bune interioare de birouri si celor mai atragatoare spatii publice. Producatorii nostrii colaboreaza cu designeri de renume, fabricand colectii in care toate partile comunica si sunt usor de combinat, iar noi le livram folosindu-ne expertiza in adaptarea lor la conditiile specifice fiecarui interior. Deoarece ne cunoastem bine producatorii si am dezvoltat relatii stabile cu acestia, putem sa venim in intampinarea cerintelor oricarui proiect la termen si sa respectam un nivel inalt de calitate.

ECHIPA
ACREDITARI
Experienta europeana

Produsele pe care le comercializam provin de la producatori globali: MAARS este liderul mondial in domeniul peretilor de compartimentare demontabili; sistemele de pereti mobili ESPERO sunt facute in Olanda, dar au un success international; NOWY STYL GROUP au filiale in 14 tari si isi livreaza mobilierul in peste 100 de tari; rasplatiti cu mai multe premii si in colaborare cu desgneri internationali de top, cei de la MARTELA creeaza cu mobila lor “Inspiring Spaces” pe intreg mapamondul; familia THRISLINGTONE este una numeroasa, nu doar prin produsele lor, ci si prin proiectele din intreaga lume; FARK GRUP produc in Turcial cabinele standard pentru toalete, dar acestea calatoresc in intreaga lume.

La OFFICE NOVA CONCEPT suntem pregatiti sa venim in intampinarea cerintelor, locale sau globale, ale oricarui proiect. Portofoliul nostru include lucrari in tari precum RomaniaNorvegiaPoloniaIrlanda sau Bulgaria.

Lasa-ne datele pentru a primi consultanta gratuita

Informatiile tale