Acasa / Proiecte / Chevron, Bucuresti, Romania

Chevron Romania

Client:


Chevron, Bucuresti, Romania

Descriere:


Datorita peretilor de compartimentare demontabili Maars String 2 am reusit sa cream la sediul Chevron Romania o estetica eleganta pe o suprafata de 80 de mp. Am exploatat aici pe deplin posibilitatile versatile ale peretilor demontabili String 2 realizand o solutie pentru spatii de lucru si de intalnire care inspi ... [more]

Profil firma:


Chevron este unul dintre liderii mondiali ai companiilor energetice integrate, având sucursale care își desfăşoară activitatea în toată lumea.

Scop:


compartimentare de interior

Data finalizarii proiectului:


Iunie 2012

Chevron Romania

Descriere
Datorita peretilor de compartimentare demontabili Maars String 2 am reusit sa cream la sediul Chevron Romania o estetica eleganta pe o suprafata de 80 de mp. Am exploatat aici pe deplin posibilitatile versatile ale peretilor demontabili String 2 realizand o solutie pentru spatii de lucru si de intalnire care inspira, atrag si sunt eficiente. Performantele acestora nu se limiteaza la atat, rezistenta la foc si izolatia fonica avand valori ridicate astfel incat sa asigure confortul si siguranta utilizatorilor. Am combinat diferite materiale si elemnte in crearea unor pereti demontabili cu panouri de sticla bi-bloc, panouri pline din HPL, panouri albe pentru scris sau desenat, panouri magnetice si panouri Priva-Lite. Priva-Lite este o sticla inteligenta care asigura intimidate la printr-o simpla operare a intrerupatorului. Tehnologia sa unica permite trecerea de la o sticla normal transparenta la o sticla translucida, ce asigura control vizual.