Acasa / Proiecte / Petrom Romania

Petrom Romania

Client:


Petrom Romania

Descriere:


Compania Office Nova Concept a fost selectata in urma unei licitatii de catre Petrom pentru compartimentarea unei suprafete de 11.000 mp, datorita calitatii peretilor de compartimentare demontabili Maars, pachetului complet de servicii oferite si capacitatii de a se incadra intr-un termen destul de strans. Petrom ... [more]

Profil firma:


OMV Petrom S.A. este cea mai importantă companie românească de petrol și gaze, cu activități în sectoarele Explorare și Producție, Rafinare și Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale și Energie.

Scop:


compartimentare de interior

Data finalizarii proiectului:


Iunie 2010

Link catre:


Petrom Romania

Descriere
Compania Office Nova Concept a fost selectata in urma unei licitatii de catre Petrom pentru compartimentarea unei suprafete de 11.000 mp, datorita calitatii peretilor de compartimentare demontabili Maars, pachetului complet de servicii oferite si capacitatii de a se incadra intr-un termen destul de strans. Petrom City este cel mai mare sediu al unei companii din Romania si a fost inaugurat in decembrie 2010. Ansmablul este compus din cinci cladiri: două imobile ovale de birouri, o construcție cu formă clasică, un centru de date și o centrală electrică ce va produce energia necesară micului oraș. Petrom City are o suprafata totala de 100.000 de mp, dintre care 70.000 sunt ocupati de birouri. Conceptul architectural a fost dezvoltat in jurul ideilor de comunicare, transparenta si durabilitate, pentru care peretii demontabili Maars au reprezentat o solutie ideala.